Preminal MenCare+

Preminal MenCare+ biedt een zeer effectieve ondersteuning voor de prostaatfunctie bij mannen. Door de unieke combinatie van antioxidanten, kruidenextracten en vitaminen blijft de prostaatfunctie stabiel.

MenCare+

Naarmate mannen ouder worden, vinden in het lichaam veranderingen plaats die het delicate hormonale evenwicht kunnen verstoren. Dit kan zich onder meer uiten in verminderde seksuele activiteit, afname in productie van testosteron en in andere klachten.

Preminal MenCare+ heeft een zeer sterke combinatie van antioxidanten, kruidenextracten en vitaminen die het mannelijk lichaam op een natuurlijk manier ondersteunen. Een verslechterde prostaatfunctie levert meerdere klachten op. Hieronder staan enkele veel voorkomende klachten.

  • Veel vaker plassen en moeite met ophouden
  • Vooral ‘s nachts aandrang om te plassen
  • Minder testosteron en minder zin in seksuele activiteiten
  • Verminderde weerstand blaas

Iedere man krijgt er op een gegeven moment mee te maken. De klachten ontstaan doordat de klier met de jaren gaat opzetten. Hierdoor krijgt u bijvoorbeeld veel moeite met plassen. Daarnaast krijgen heel veel mannen last van een verminderde weerstand van de blaas. Hierdoor zijn ze o.a. vatbaarder voor blaasontstekingen.

Preminal MenCare+ ondersteunt het mannelijke lichaam op een natuurlijke manier. Hierdoor verminderen en verdwijnen klachten. Tevens is Preminal MenCare+ zeer sterk aan te raden voor preventief gebruik om de goede prostaatfunctie te behouden.

Gebruiksaanwijzing:

2 capsules per dag. De capsules kunnen het beste worden ingenomen met een glas water tijdens de maaltijd.

1 maandkuur

(60 capsules)

Mencare+

62 €

Gratis verzenden

Speciale aanbieding

3 maanden kuur

(180 capsules)

Mencare+

Normaal 186 €
NU 93 €
(31 € per kuur)

Gratis verzenden

Preminal

Preminal
Kelvinring 44
2952 BG Alblasserdam
Nederland

Gratis thuisbezorgd
Binnen 24h verstuurd
Veilig betalen
Deskundige klantenservice


Mededeling
Zoals u wellicht weet, onderzoekt ons medisch team dagelijks de nieuwste ontwikkelingen in de sector. Na diverse testen hebben wij besloten de formule van ProstaWell nog verder te verbeteren met de toevoeging van een aantal nieuwe en essentiële ingrediënten. Om dit te bekrachtigen gaat ProstaWell verder onder een nieuwe naam: Preminal MenCare+ , een zeer krachtige en complete kuur voor het mannelijke lichaam ter ondersteuning van uw prostaat en gezondheid.

Alt_Text Alt_Text Alt_Text Alt_Text Alt_Text Alt_Text