Preminal MenCare+

Een origineel Nederlands product

Goed voor de prostaat!*

Een natuurlijk product dat door mannen wereldwijd wordt gebruikt ter ondersteuning van de prostaat. Preminal MenCare+ bevat een uitgebreide en unieke samenstelling van kruidenextracten, vitaminen en mineralen.

Waarom mannen Preminal MenCare+ gebruiken:

Naarmate mannen ouder worden, vinden in het lichaam veranderingen plaats die het hormonale evenwicht kunnen beinvloeden. Omdat mannen op een gegeven moment deze veranderingen kunnen doormaken, is het mogelijk om de prostaat op een natuurlijke manier te ondersteunen. Preminal MenCare+ bevat twee ingrediënten die ondersteuning bieden voor de prostaat. Zo is rood stinkhout (Pygeum africanum) goed voor de prostaat en ondersteunt het goed blijven plassen en is zaagpalm (Serenoa repens) goed voor de mannelijke potentie. Daarnaast bevat Preminal MenCare+ nog 4 andere kruidenextracten (Camellia sinensis, Urtica dioica, Vaccinium macrocarpon en Lycopersicon esculentum), vitamine B6 en E en het mineraal zink. Daarvan draagt vitamine B6 bij tot de regulering van de hormonale activiteit, heeft vitamine E een anti-oxidatieve werking en draagt zink bij tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed.

Hoge kwaliteit!

Ons product is zorgvuldig samengesteld met ingrediënten van hoge kwaliteit en wordt geproduceerd in een vooraanstaand laboratorium in België. Samen met ons team van specialisten en voedingsdeskundigen zorgen wij voor een optimaal product dat continue wordt verbetert.

Dosering en gebruik:

2 capsules per dag. De capsules kunnen het beste worden ingenomen met een glas water tijdens de maaltijd.

  • Bevat caffeïne (25mg per dagdosering).
  • De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
  • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
  • Buiten het bereik van kinderen houden.
  • Bij twijfel raadpleeg uw arts of apotheker.

*Rood stinkhout is goed voor de prostaat

1 maandkuur

(60 capsules)

Mencare+

59 €

Gratis verzenden

Speciale aanbieding

3 maanden kuur

(180 capsules)

Mencare+

Normaal 177 €
NU 117 €
(39 € per kuur)

Gratis verzenden

MenCarePlus

MenCarePlus
Kelvinring 44
2952 BG Alblasserdam
Nederland

Gratis thuisbezorgd
Binnen 24h verstuurd
Veilig betalen
Deskundige klantenservice


Mededeling
Zoals u wellicht weet, onderzoekt ons medisch team dagelijks de nieuwste ontwikkelingen in de sector. Na diverse testen hebben wij besloten de formule van ProstaWell nog verder te verbeteren met de toevoeging van een aantal nieuwe en essentiële ingrediënten. Om dit te bekrachtigen gaat ProstaWell verder onder een nieuwe naam: Preminal MenCare+ , een zeer krachtige en complete kuur voor het mannelijke lichaam ter ondersteuning van uw prostaat en gezondheid.

Alt_Text Alt_Text Alt_Text Alt_Text Alt_Text Alt_Text